Wie ik ben?
Mijn naam is Arend ten Velde. In mijn vrije tijd ben ik op mijn racefiets te vinden of in de sportschool.

Hoe ik je kan helpen?
Ik help kleine en middelgrote ondernemingen bij het op orde houden van hun financiën. Ik breng structuur in de administratie aan en zorg dat de ondernemer zicht heeft op de financiën van zijn / haar onderneming. Ik verwerk zowel papieren administraties als gedigitaliseerde administraties. Daarnaast help ik ondernemers tijdig hun belastingaangifte te doen en te zorgen dat ze niet te veel belasting betalen. Ik zorg ervoor dat de ondernemer zich kan focussen op ondernemen en vooruitkijken. Het resultaat is een financieel gezond bedrijf en een ondernemer die op termijn een aansprekend bedrijf achterlaat. Meer informatie vind je ook op mijn website.

Waar ik blij van word.
Blij word ik van het kunnen helpen van ondernemers met het maken van (financiële) keuzes en het inzicht geven in de financiële situatie van de onderneming. Daarnaast vind ik het mooi als een administratie netjes is verwerkt en dat ik weet dat de klant niet te veel belasting gaat betalen.

Mijn motto is.
“Geniet vandaag maar zorg voor morgen.”

Hoe je mij kunt bereiken.
E-mail: a.tenvelde@finovion.nl
Telefoon: 06-30 73 63 80
Internet: www.finovion,nl/roosendaal
Facebook: https://www.facebook.com/FinovionRoosendaal/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/arend-ten-velde/

Ik ben bijna altijd bij het GDO-netwerk ontbijt. Daarnaast ben ik regelmatig te vinden bij de Open Coffee in Roosendaal. Je mag mij altijd een bellen om in de zomer een afspraak maken om een rondje mee te gaan fietsen.