De ideale gelegenheid om collega-ondernemers te ontmoeten, te “toasten” op het nieuwe jaar en je ambitieuze plannen voor 2023 met ons te delen. De ondernemersnetwerken GDO-netwerk, West-Brabant Business Plaza , Vrouwen in Business (VIB) en Open Coffee Bergen op Zoom  nodigen je van harte uit voor een  gezamenlijke ontbijt.

Locatie: Hotel The Rosendale
Tijd: 7.30 – 9.30 uur
Investering: € 25,00 per persoon
Aanmelden voor 8 januari 2023

Van de investering is € 20,- bestemd voor de kosten van het ontbijt en € 5,- is voor het goede doel.

Wiekendael Spoor

Het goede doel is dit jaar Wiekendael Spoor. In de binnentuin en in een hobbyruimte van woonzorgcentrum Wiekendael is de afgelopen twee jaar een modelspoorbaan gebouwd door bewoners en vrijwilligers. Veel wordt zelf in elkaar geknutseld, maar het spreekt voor zich dat er ook wat aanschaf van materialen nodig is. Met de opbrengst van de nieuwjaarsreceptie willen we een bijdrage leveren aan dit unieke project.
Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst zal een korte introductie gegeven worden en is een presentatie te zien.

Meld je hier aan!

Totaal: € -

Als je de “Betaal”-knop hebt gebruikt en niet goed hebt afgerond, dan is je aanmelding niet voltooid. In dat geval kan je de onderstaande betaallink (tikkie) gebruiken en het bedrag overmaken. https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=2ilUFFaGS0ywC0CsQ6DOpg

Jouw mailadres wordt gebruikt voor het versturen van informatie die verband houdt met het nieuwjaarsontbijt.

Stichting Goede Doelen Ontbijt
Goede Doelen Ontbijt