De ideale gelegenheid om collega-ondernemers te ontmoeten, te “toasten” op het nieuwe jaar en je ambitieuze plannen voor 2024 met ons te delen. De ondernemersnetwerken GDO-netwerk, West-Brabant Business Plaza , Vrouwen in Business (VIB) en Open Coffee Café Bergen op Zoom  nodigen je van harte uit voor een  gezamenlijke ontbijt.

Locatie: Hotel The Rosendale
Tijd: 7.30 – 9.30 uur
Investering: € 25,00 per persoon
Aanmelden voor 9 januari 2024

Van de investering is € 20,- bestemd voor de kosten van het ontbijt en € 5,- is voor het goede doel.

Woonlocatie Boerhaave Wouw

Het goede doel is dit jaar Woonlocatie Boerhaave in Wouw. Op deze locatie wonen (jong)volwassenen met een licht tot matige verstandelijke beperking, eventueel in combinatie met een aandoening uit het autismespectrum. De SDW stelt wel een tuin beschikbaar, maar de inrichting daarvan moeten de bewoners zelf doen. Wij willen de bewoners hierbij helpen en doen uitvoering te geven aan het gemaakte tuinplan. De opbrengst van het nieuwjaarsontbijt zal gebruikt worden voor de materialen die nodig zijn bij de aanleg van de tuin.
Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst zal een korte introductie gegeven worden en is een presentatie te zien.

Meld je hier aan!

Totaal: € -

Als je de “Betaal”-knop hebt gebruikt en niet goed hebt afgerond, dan is je aanmelding niet voltooid. In dat geval kan je de onderstaande betaallink (tikkie) gebruiken en het bedrag overmaken. https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=2ilUFFaGS0ywC0CsQ6DOpg

Jouw mailadres wordt gebruikt voor het versturen van informatie die verband houdt met het nieuwjaarsontbijt.

Stichting Goede Doelen Ontbijt
Goede Doelen Ontbijt