Wie ik ben

Binnen het GDO-netwerk ben ik de vreemde eend in de bijt. Ik ben geen zelfstandig ondernemer, maar juist een ambtenaar. Gedurende mijn carrière heb ik verschillende functies gehad binnen de  financiële dienstverlening en commerciële re-integratie. Na een aantal omzwervingen, ben ik in dienst gekomen van de gemeente Breda. Eerst als klantmanager Zorg & Activering, daarna als werkgeversadviseur en nu als coördinator van het maatschappelijk middenveld. Binnen deze functie onderhoud ik de contacten met het maatschappelijk middenveld, zoals zorginstellingen, kinderboerderijen, gemeenschapshuizen, asielen en andere niet-commerciële instellingen. Deze cliënten probeer ik met een ‘vrijwilligersplek’ te helpen aan de basisvaardigheden van een werknemer. Zo kunnen de cliënten in de toekomst doorstromen naar een betaalde baan, waardoor ze niet meer afhankelijk zijn van een uitkering. Naast mijn dagelijkse werkzaamheden ben ik actief in de Roosendaalse politiek als bestuurslid van de VLP. Met een aantal vrienden zit ik bij RoosendaalHelpt. De leden van deze vriendenclub hebben als doelstelling kleinschalige goede doelen te steunen in en om Roosendaal. Ook ben ik lid van zeulband de Splienters waar ik probeer de trompet te spelen.

Hoe ik je kan helpen

Mocht je vragen hebben m.b.t. de Participatiewet dan kan je bij mij terecht. Weet je een kleinschalig doel in en om Roosendaal laat het mij dan even weten!

Waar ik blij van word

Wat mij energie geeft en waar ik blij van word is mensen weer in hun kracht zetten waardoor ze weer de weg naar boven weten te vinden. De succesverhalen!!

Privé, gewoon een gezellige avondje met familie en/of vrienden.

Mijn motto is…

“Ik zeg maar zo………….alles komt goed. (soms duurt het alleen wat langer)”

Hoe je mij kunt bereiken

E-mail:                  p.francken@breda.nl

Telefoon:            06-11171505

LinkedIn:             linkedin.com/in/paul-francken-1ba80133