Wie ik ben

Mijn naam is Paulien Boehlé en ik ben het gezicht achter PB Mediation in Roosendaal. Ik bemiddel in familieconflicten en arbeidsconflicten, met name echtscheidingen en conflicten op de werkvloer. Ik probeer door middel van communicatie en gesprekstechnieken de onderliggende emoties te ontdekken, wat vaak de sleutel is van het conflict. Het doel is om voor alle partijen tot acceptabele oplossingen te komen. Ik ben een “jonge ondernemende” vrouw van pas 50 jaar. Een aantal jaren geleden besloten om een eigen mediation praktijk te beginnen.

Naast mijn werk woon ik samen met Pieter in Roosendaal. Ik heb 3 zoons en Pieter heeft 3 dochters. Met aanhang erbij is het bij ons een gezellige drukte. Regelmatig gaat dan ook de bbq aan in het tuinhuis en genieten we van heerlijke etentjes met vrienden en natuurlijk ook met onze kinderen.  Daarnaast houden we van reizen en doen dit dus ook regelmatig.  Ons levensmotto is genieten, en dat doen we ook met volle overgaven.

Hoe ik je kan helpen

Ik kan echtparen begeleiden tijdens hun echtscheiding. Naast het juridische en financiële vlak zet ik me extra in voor de belangen van de kinderen. Kinderen kunnen zich kwetsbaar en onzeker voelen wanneer hun ouders gaan scheiden.

Ook kan ik helpen bij het oplossen van arbeidsconflicten. Door goed te luisteren, mijn empathisch vermogen en professionele gesprekstechnieken toe te passen ben ik in staat onderliggende emoties te ontdekken die vaak de sleutel zijn tot de oplossing van een conflict. 

Waar ik blij van word

Ik wordt blij als het conflict waar mensen in terecht zijn gekomen, opgelost wordt.

Als ik dan de opluchting bij hen zie en de boosheid verdwenen is, is dat het moment waar ik heel blij van kan worden.

Mijn motto is…

“Lach veel en vaak, geniet van het leven en neem jezelf niet al te serieus.”

Hoe je mij kunt bereiken.

E-mail:                                info@pbmediation.nl

Telefoon:                           06-27 23 62 50

Internet:                            www.pbmediation.nl

LinkedIn:                           https://www.linkedin.com/in/paulien-boehle-14b17045/

Facebook:                        https://www.facebook.com/PBMediation/