Wie ik ben

Ik ben Simone, marketeer in hart en nieren met zo’n 13 jaar bedrijfservaring in marketing en sales functies. Ik ben er een tijdje uit geweest omdat dat beter was voor ons gezin, maar ben nu weer helemaal terug. Met nóg meer zin en energie dan ooit! Het is maar goed dat ik veel energie heb, want ik ben ook nog moeder van 2 puberjongens, heb een moestuin en ik maak graag kleding.

Hoe ik je kan helpen

Wanneer je je wel eens afvraagt hoe je aan nieuwe klanten komt of hoe je kunt groeien juist zonder nieuwe klanten, wat je nu weer op Facebook moet zetten en of Instagram wel iets voor je is, dan kan ik je daarmee helpen. Wat mij betreft is marketing niets anders dan jouw verhaal aan je ideale klant vertellen en met hoe je dat voor jouw specifieke situatie doet, help ik je graag.

Waar ik blij van word

Wanneer ik met ondernemers in gesprek ben en ze vraag naar hoe en waarom ze ooit hun bedrijf zijn begonnen, zie ik vaak een twinkeling in hun ogen. Soms zijn ze namelijk helemaal vergeten waarom ze ondernemer zijn geworden en heeft de passie plaats gemaakt voor de waan van de dag. Wanneer ik dan die twinkeling en hun enthousiasme weer zien, word ik blij.

Daarnaast word ik erg blij van een beetje rondstruinen en werken in mijn moestuin en wanneer ik achter de naaimachine zit met een nieuw kledingstuk in de maak.

Mijn motto is

“Voor alles is een oplossing!”

Ik geloof er in dat overal wel een oplossing voor is. Soms is het lastig en moet je goed zoeken, maar uiteindelijk komt het goed. Misschien komt dat ook wel door mijn creatieve brein. Dat is een soort ideeënfabriek die dag en nacht doordraait.

Hoe je mij kunt bereiken

Email:                          simone@nononsensemarketing.nl

Telefoon:                  06-24 96 22 45

Internet:                   www.nononsensemarketing.nl

LinkedIn:                   https://www.linkedin.com/in/simonevangennipbekema/

Facebook:                 Buro-NNM-No-Nonsense-Marketing-2178585999021347/